Ο σκύλος, θεωρείται το πρώτο από τα κατοικίδια ζώα του ανθρώπου γεγονός που οφείλεται στην απλή επιθυμία για αμοιβαία συντροφιά και φυσική επαφή. Η αγάπη και αφοσίωσή του στον άνθρωπο είναι τόσο χαρακτηριστική που τον κάνει να ξεχωρίζει από άλλα κατοικίδια ζώα. Ο σκύλος δεν είναι μόνο ένας πιστός φίλος αλλά με την ευαισθησία και διορατικότητα που τον διακρίνει μπορεί να μαντέψει την ψυχική μας διάθεση και να προσαρμοστεί ανάλογα με αυτή.

Η συνύπαρξη και συμβίωση με αυτό το τόσο πιστό και ευαίσθητο κατοικίδιο καθιστά κάθε ιδιοκτήτη σκύλου υπεύθυνο για τη σωστή διατροφή του, την άσκησή του, την εκπαίδευση, περιποίηση, παρακολούθηση και διατήρηση της υγείας του.

Στο Pets & Care θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε ώστε να φροντίσετε το σκύλο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανάλογα με την ηλικία του, το φύλο και τη ράτσα του. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο σε ξηρές όσο και σε υγρές τροφές (κονσέρβες), λιχουδιές, παιχνίδια, λουράκια, ρουχαλάκια, κρεβατάκια, σπιτάκια, βούρτσες, σαμπουάν και πολλά άλλα προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή του σκύλου σας ευχάριστη και ευτυχισμένη.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε τις ξηρές τροφές ACANA και ORIJEN από τον Καναδά, BARKING HEADS και FISH4DOGS από τη Μεγ. Βρετανία, EQUILIBRIO από τη Βραζιλία, τις πολύ γνωστές HILL’S και ROYAL CANIN, την Ισπανική TRIPLE CROWN, την Ιταλική GRAN FORMA καθώς και άλλες πιο οικονομικές τροφές. Επίσης, διαθέτουμε κονσέρβες των εταιρειών ANIMONDA, NATURE’S MENU, HILL’S, LIFE DOG, DOG MENU κ.ά, αλλά και μεγάλη ποικιλία από λιχουδιές των εταιριών 8in1, GOOD BOY, NATURE’S MENU, BOXBY, τα κορυφαίας ποιότητας δερμάτινα κόκαλα BRAVO, κέρατα ελαφιού STAGBAR, λάδι άγριου σολομού GRIZZLY κ.α.

Στο Pets & Care θα βρείτε επίσης αξεσουάρ των εταιρειών HUNTER, SPRENGER, FERPLAST, ROGZ, συρμάτινα κλουβιά MIDWEST, παιχνίδια KONG, βούρτσες FURMINATOR, οδηγούς FLEXI, σαμπουάν GREENFIELDS και πολλά άλλα ποιοτικά και χρηστικά προϊόντα που θα κάνουν τη συμβίωση με το σκύλο σας αρμονική και ευχάριστη.

Dog Food Pets & Care